Web Analytics

Echipa PNL Argeș, alături de candidații la Camera Deputaților, pe străzile Câmpulungului

de | 9.11.2020 09:02 | Actualitate, Politica si Administratie

„Am mai spus-o și vom continua să o facem, ori de câte ori vom avea ocazia: votul vostru ne onorează și ne responsabilizează! Iar încrederea și sprijinul acordate până în prezent sunt dovada faptului că românii s-au săturat de ipocrizie, șantaj și promisiuni electorale uitate imediat ce scaunele baronilor au fost ocupate.” a spus şeful PNL Argeş, Adrian Miuţescu.

Sâmbătă, echipa liberală, alături de candidații la Camera Deputaților, Adrian Miuțescu și Daniel Constantin și Bogdan David, singurul candidat din zona Câmpulung a poposit în capitala Muscelului, un oraș care merită toată atenția noastră și pe care ne propunem sa îl dezvoltăm așa cum merită!

„Întâlnirea cu alegătorii este cel mai important aspect al unei campanii. A fost o reală plăcere să fim printre ei și să descoperim, încă o dată că argeșenii își doresc schimbarea și ne privesc cu încredere.

Ne asumăm să fim tot timpul alături de oameni! Nu vă vom dezamăgi!”, a declarat musceleanul Bogdan David, locul 3 pe lista PNL la Camera Deputaţilor.

#ÎmpreunăDezvoltămArgeșul!

Material comandat de Partidul National Liberal – Filiala  Argeș
Realizat de: Asociația Jurnalul de Argeş
Cod de identificare mandatar financiar : 11200025

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii