Web Analytics

Echipa Ludovic Orban propune un nou Plan Național de Dezvoltare Locală

de | 13.07.2021 09:33 | Actualitate, Politica si Administratie

Echipa Ludovic Orban propune un nou Plan Național de Dezvoltare Locală, PNDL 3, de minimum 40 de miliarde lei, pentru finanțarea obiectivelor de infrastructură din comunitățile locale.
„Pentru mine, susținerea primarilor Partidului Național Liberal reprezintă o obligație, nicidecum un drept. Noi suntem obligați să susținem toate proiectele primarilor Partidului Național Liberal, indiferent de momentul în care o facem și fără să existe nicio condiționare. Pentru că primarii sunt cartea de vizită a partidului și, în funcție de modul în care ei conduc comunitățile locale este perceput Partidul Național Liberal. De aceea, un nou Plan Național de Dezvoltare Locală, PNDL 3, este o necesitate și o obligație pentru Guvernul Partidului Național Liberal, un PNDL adevărat, de minimum 40 de miliarde, care să se ducă spre finanțarea obiectivelor de infrastructură”, a declarat peședintele PNL, Ludovic Orban.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Fix / la fel zicea si Ceasca pe vremuri , sa facem si sa dregem … dupa Anul Nou ! Oare …cei care nu sunteti uituci, va mai amintiti ce i-a raspuns Gorbaciov ? Evident / acum politic , atunci / pe bune !