Web Analytics

Echipa DTO Rally Team a făcut show la Raliul Moldovei

de | 16.08.2022 15:26 | Actualitate, Home, Sport

În perioada 5-7 august a.c., s-a desfășurat Raliul Moldovei, etapa a VI-a Campionatului Naţional de Raliuri Betano. Un total de 52 de echipaje s-au adunat la linia de start, dintre care 5 străine (din Turcia, Bulgaria și Italia), au fost prezente la startul festiv care s-a dat în Piața Tricolorul din Bacău în fața a mii de spectatori. De asemenea, la start au luat parte și mai multe echipaje ale DTO Rally Team.

Citește și: Mașină lovită de tren, la Curtea de Argeș

Revenit la competiţia din Bacău după 4 ani de pauză, Simone Tempestini a câştigat pentru a treia oară în carieră Raliul Moldovei. Podiumul general de la Bacău a fost completat de Sebastian Barbu şi de Andrei Gîrtofan. Avantajul final dintre Tempestini şi Barbu a fost de 01:41,9, în timp ce faţă de Gîrtofan a avut un avantaj de peste 3 minute.  Cu trei etape înainte de final, Sebastian Barbu este noul lider al clasamentului general, cu 187,6 puncte, urmat de Andrei Gîrtofan, 186,2 puncte, în timp ce Tempestini are 164 de puncte. Se iau în calcul cele mai bune şapte rezultate din totalul de nouă etape programate.

Și echipa DTO Rally Team a făcut spectacol la Raliul Moldovei. Un echipaj al echipei argeșene a obținut locul 1 la clasa NAT11.

Citește și: Competiție de motorsport la Pitești. Campionat de super slalom, îndemânare auto și vehicule electrice

Victoria a fost obținută de echipajul Bogdan Năstase/Delia Năstase (Mitsubishi Lancer Evo 9), acesta având și al șaptelea timp al raliului.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *