Web Analytics

Competiție de motorsport la Pitești. Campionat de super slalom, îndemânare auto și vehicule electrice

de | 16.08.2022 13:17 | Actualitate, Home

Pitești Retail Park este gazda unei super competiții dedicate pasionaților de adrenalină, care se va desfășura în parcarea exterioară a centrului comercial. În cadrul evenimentului, vor concura piloți debutanți, dar și piloți cu experiență.  GT Auto Club Sportiv, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), va organiza etapa a 5-a a Campionatului Național de Îndemânare Auto (CNIA), Super Slalom (CNSS) și noul Campionat Național de Vehicule Electrice (CNVE).

Citește și: RB Racing, locul doi la RallyCross, în etapa de la Bradu 

Astfel, în ziua de sâmbătă, în intervalul 12-20, spectatorii pot asista la o serie de antrenamente spectaculoase, iar duminică se pot bucura de competiție, de la 10 la 19, dar și de festivitatea de premiere, începând cu ora 19:30. 

Manșele de concurs vor fi comentate de Ștefan Raita duminică, începând cu ora 13:00, și vor putea fi urmărite online pe pagina de Youtube a FRAS.

Campionatul Național de Îndemânare Auto este dedicat piloților debutanți, cei care fac primul pas în motorsport. Participând la această categorie, piloții au sansa de a învăța elementele de bază în îndemânarea auto, elemente care îi vor ajuta în formarea abilităților specifice acestui gen de competiție. 

Citește și: Sportivii medaliați la Munchen s-au întors acasă. Niciun oficial nu a fost prezent la aeroport

Campionatul Național de Super Slalom este locul de întâlnire al piloților cu experiență  în motorsport: îndemânare auto, viteză în coastă, circuit sau raliuri. Aceștia sunt protagoniștii celei mai următite și efervescente curse, prin abordări spectaculoase ale traseelor de slalom. Lor li se adaugă juniorii, cu vârste între 14 și 18 ani, participările feminine tot mai consistente și seniorii de peste 65 de ani.

Campionatul Național de Vehicule Electrice este o premieră locală și aduce împreună piloți pasionați de alternativa ecologică a motorsportului și de cele mai avansate tehnologii ale viitorului, care vor să facă performanță cu automobile cu propulsie electrică, de serie sau modificate pentru competiție.

Accesul la eveniment este gratuit. Mai multe informații despre campaniile și promoțiile în desfășurare descoperiți pe https://pitestiretailpark.ro/ 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *