Web Analytics

Cristina Neagu este a treia jucătoare din istorie care a atins borna de 1.000 de goluri în Liga Campionilor la handbal

de | 22.01.2023 20:27 | Actualitate, Home, Sport

Cristina Neagu a marcat, astăzi, golul cu numărul 1.000 în Liga campionilor la handbal feminin şi a intrat astfel în istoria competiţiei europene.

Citește și: Șefa de post a furat țigările confiscate chiar din sediul poliției

Cristina Neagu (34 de ani) a reuşit să marcheze golul cu numărul 1.000 în Liga Campionilor în meciul disputat împotriva echipei Bietigheim (Germania). Astfel, Cristina Neagu a devenit a treia jucătoare din istorie care reuşeşte să ajungă la 1.000 de goluri, după Anita Gorbicz (Ungaria) şi Jovanka Radicevic (Muntenegru), potrivit digisport.ro.

Citește și: FC Argeș a anunțat un nou transfer: David, fiul lui Marius Croitoru

Cristina Neagu este singura handbalistă din istoria acestui sport recompensată de patru ori cu titlul de „Cea mai bună handbalistă IHF a anului”. Românca a câştigat titlul de cea mai bună handbalistă a lumii în anii 2010, 2015, 2016 şi 2018.

Citește și: Naționala masculină universitară de baschet va intra la pregătire la Pitești

Cristina Neagu mai are în palmares un titlu de campionă a Champions League (2015 cu Buducnost), şapte titluri de campioană a României, patru Cupe ale României, trei Supercupe ale României, patru titluri de campioană în Muntenegru, patru Cupe ale Muntenegrului, medalie de bronz la Campionatul European, precum şi medalie de bronz la Campionatul Mondial.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *