Web Analytics
scris luni, 30.10.2023

Echipa de baschet a Piteștiului a ajuns la cinci victorii din șase partide

Meci dramatic în Bănie! FC Argeș Basketball s-a impus cu 82-80 după ce partida cu SCM U Craiova a avut nevoie de o repriză de prelungiri. Piteștenii au câștigat cu o aruncare în ultima secundă. Echipa de baschet a Piteștiului a ajuns la cinci victorii din șase partide. Iată ce spune antrenorul piteștenilor Negojsa Vidic:

Echipa de baschet a Piteștiului a ajuns la cinci victorii din șase partide

”Două beneficii după acest meci. Unul dintre ele este victoria. Al doilea îl reprezentă succesul obținut după o serie de meciuri în care echipa mea a jucat la un nivel extrem de ridicat, poate că aproape de maximumul pe care îl poate arăta. Mă așteptam ca jocul să nu mai fie la fel de calitativ, sunt momente în care echipa coboară puțin din cauza unor lucruri obiective. În aceste circumstanțe, o victorie reprezintă un double win. Toate creditele merg către jucătorii mei, care, din nou, au arătat caracter și au fost competitivi în momentele importante din final. Îmi pare rău pentru Craiova, sunt o echipă bună, ce nu merită să se afle la 0-3 în campionat. Sunt sigur că ei își vor arăta adevăratele calități în perioada următoare.

Citește și Inedit la Pitești. Expoziția de fotografie „Picasso. Intimo.”

E un moment bun pentru noi și această pauză este benefică. E timpul să ne recuperăm și să ne încărcăm bateriile, atât din punct de vedere fizic, cât și mental, pentru a fi pregătiți pentru meciul următor. Vreau să transmit sincere mulțumiri fanilor ce au fost la meci pentru a ne susține, a fost o atmosferă cu adevărat frumoasă creată de ei. Am simțit energia lor pe parcursul întregii partide. Îmi doresc să văd cu mult mai mulți, la Pitești, deoarece avem în față un joc extrem de important”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită