Web Analytics
scris miercuri, 18.05.2022

„E supărător să joci acasă şi să fie aşa de mulţi suporteri de la echipa adversă. Păcat! Meritam mai mult…”

Bogdan Rusu, căpitanul de la CS Mioveni, trage un semnal de alarmă după meciul cu Rapid

Bogdan Rusu, căpitanul de la CS Mioveni, ne-a vorbit despre victoria, scor 3-2, cu Rapid, despre atmosfera ”ostilă” de pe stadionul orășenesc din Mioveni de la această partidă, despre sezonul care tocmai s-a încheiat, precum și despre viitorul său la formația galben-verde: ”Nu știu dacă a fost vorba despre o victorie de orgoliu, dar probabil a fost cea mai frumoasă din acest an pentru că noi nu mai aveam niciun obiectiv și am spus să jucăm de plăcere, cu toate că multă lume credea altceva. Despre Rapid pot spune că probabil nu au avut motivarea necesară pentru a ajunge să joace pentru o cupă europeană. Din păcate, la acest meci au fost probabil 5.000 de spectatori, dintre care 4.500 au fost rapidiști. E supărător să joci acasă și să fie așa de mulți suporteri de la echipa adversă. Păcat!

„E supărător să joci acasă şi să fie aşa de mulţi suporteri de la echipa adversă. Păcat! Meritam mai mult…”

Citește și Bogdan Rusu, căpitan CS Mioveni: „Ar trebui ca arbitrii să ne lase să jucăm, nu trei etape la rând să se facă aceleaşi greşeli împotriva noastră”

Eu cred că am fi meritat să jucăm cu mai mulți suporteri la fiecare meci de acasă, având în vedere că nu este un stadion destul de mare. Se putea umple stadionul la fiecare meci de acasă. Sper ca, de sezonul viitor, să nu mai fie așa ceva, să nu mai fie rapidiști peste tot în tribună sau dinamoviști, când jucăm acasă. Să fie sector separat pentru ei și să stea în sectorul lor, pentru că nu e normal să vină să se înjure cu familiile noastre, să stea printre noi, să nu putem să ne bucurăm la goluri sau altceva. Una peste alta, noi ne-am îndeplinit obiectivul și am făcut un sezon bun. La început nu avea nimeni încredere în noi și chiar și noi ne gândeam să băgăm două echipe sub noi în clasament, doar ca să jucăm barajul. Uitați-vă că am reușit să depășim patru echipe în clasament și să ne salvăm direct. Sper ca lumea să aprecieze acest lucru. În privința viitorului meu la CS Mioveni, nu pot spune nimic. Mă duc în vacanță și voi vedea după aceea ce îmi va rezerva viitorul. Mai am contract cu CS Mioveni, dar depind de anumite clauze. Aștept oferte, iar dacă nu se concretizează nimic, probabil că o să rămân la CS Mioveni”.

Citește și Poze șocante cu accidentarea lui Bogdan Rusu după amicalul cu Dinamo. Primarul Mioveniului le-a făcut publice

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...