Web Analytics

Bogdan Rusu, căpitan CS Mioveni: „Ar trebui ca arbitrii să ne lase să jucăm, nu trei etape la rând să se facă aceleaşi greşeli împotriva noastră”

de | 18.03.2022 10:33 | Actualitate, Sport

Cum comentezi înfrângerea din deplasare cu Sepsi, scor 3-1?

– În primul rând, vreau să vă spun că a fost o deplasare grea, atmosfera care a fost la meci… Apoi, să conduci cu 1-0 și să pierzi cu 3-1 în urma unui arbitraj așa cum a fost, ce am putea noi să mai facem? Ar trebui ca arbitrii să ne lase să jucăm, nu trei etape la rând să se facă aceleași greșeli împotriva noastră.

S-au mai făcut demersuri către FRF, LPF împotriva acestor arbitraje ostile?

– Păi, cred că degeaba le facem. Nu s-au luat până acum măsuri împotriva arbitrilor care au greșit în meciurile noastre. Dacă luăm întregul campionat, eu cred că am fost cea mai dezavantajată echipă din acest punct de vedere din Liga I. Eu cred că ar trebui să se joace pe teren, nu să se joace la comisii de arbitraj… Dacă sunt mai buni decât noi, să ne bată pe teren, nu prin arbitraj. Sau poate suntem noi un ghimpe pentru ceilalți…

Citește și Bogdan Rusu, atacantul CS Mioveni, despre accidentarea din amicalul cu Dinamo: „Mai avea puţin şi mă băga în comă”

”Ne dorim să terminăm pe locul 12, dar trebuie să fim lăsați de domnii arbitri să jucăm, nu să ne țină pe loc de baraj”

Vă aflați pe loc de baraj. Ce soluții sunt pentru ca CS Mioveni să rămână în Liga I?

– Obiectivul nostru este unul foarte clar. Ne dorim și trebuie să terminăm pe locul 12 și să nu ajungem la baraj, dar trebuie să fim lăsați de domnii arbitri să jucăm, nu să ne țină pe loc de baraj.

Cum vezi meciul cu Chindia, de pe teren propriu, din următoarea etapă a play-out-ului?

– Păi, cu ei și cu Craiova ne batem pentru a prinde locul 12. Doar victoria cu Chindia este o soluție și apoi să mergem și să scoatem puncte și la Craiova. Obiectivul nostru imediat este, deci, victorie cu Chindia, obținerea de puncte la Craiova și ocuparea locului 12, pentru a nu avea emoțiile unui meci de baraj.

Cum te simți din punct de vedere medical?

– Acum sunt bine, am jucat și fără mască și nu mai simt durerile pe care le aveam la meciurile anterioare. Este din ce în ce mai bine. Pot să respir și mă simt mult mai bine fără mască.

Citește și Bogdan Rusu, atacant CS Mioveni: „Suporterii vor mult mai mult de la echipă, dar atât se poate”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *