Web Analytics

E cu prelungire! Procesul pentru Bulevardul ”Pardon”, la prima amânare

de | 24.08.2022 14:11 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

După trei luni de la inițierea procesului având ca obiect anularea autorizației de construire a Bulevardului ”Pardon” din Câmpulung, astăzi s-a derulat un prim termen de judecată. Nu s-a intrat pe fond, au fost puse în discuție cereri și obiecțiuni formulate de Primăria Câmpulung, iar cauza a fost amânată pentru data de 29 septembrie.

Citește și: Lucrările la Bulevardul Pardon au fost oprite. Prefectul de Argeș: „Să lăsăm instanța să își spună cuvântul!”

Prefectura județului Argeș a atacat în instanță autorizația de construire în luna mai a acestui an, după ce a luat la cunoștință concluziile unui control efectuat de Inspectoratul de Stat în Construcții la Primăria Câmpulung. Procesul-verbal al celor de la ISC a evidențiat nereguli și ilegalități constând în lipsa unor avize și acorduri necesare eliberării autorizației, dar și neconforma întocmire a unora dintre acestea. În acest moment, din cauza procesului și a nefinalizării lucrărilor, Bulevardul ”Pardon” a devenit șantier în conservare.

CIB

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *