Web Analytics
scris joi, 22.12.2022

După romanul „Marele maestru al combinaţiilor” se poate face un film de dragoste

La tripla lansare a cărților sale de debut absolut literar – și anume: „Marele maestru al combinațiilor”, „Ultimul capitol” și „Un caz atipic”, la 15 decembrie –, autoarea, Mihaela Popaiacu, fostă judecătoare la Pitești (s-a ocupat de falimentul firmelor, dar și al persoanelor fizice), a fost de acord cu ideea că după romanul „Marele maestru al combinațiilor” se poate face un bun film de dragoste cu mai multe sezoane! Nu știe niciun regizor, dar e dispusă să realizeze scenariul. Simte, știe că se poate face un film!

După romanul „Marele maestru al combinaţiilor” se poate face un film de dragoste

Romanul, primul pe care l-a scris, întâi în limba italiană, și rescris, în română, încă de pe vremea lui Ceaușescu, se pretează la așa ceva. Ea, El, alt El, un copil făcut cu unul dintre Ei, niciunul neștiind care e tatăl, doar Ea. Acțiunea e palpitantă, dialogurile firești, descrierile sunt minime, cinematografice. Așteptăm un regizor interesat, costurile ar fi minime, succesul garantat.
În rest, am mai aflat că d-na Popaiacu are în lucru o carte de versuri și un nou roman de dragoste. Îi urăm bun venit în jungla literară, unde nu există coduri penale sau civile de respectat și de aplicat! Scrisul a fost, pentru domnia sa, terapie, dar de acum încolo va visa în plan literar și cinematografic.

Citește și Romanul „Interior”, de Fântâneru, tradus în Spania

Citește și Gabriel Cazan a lansat romanul polițist ” Vremea plânsului”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...