Web Analytics

După înfrângerea cu FC Argeș din Cupa României, Mirel Rădoi pleacă de la Universitatea Craiova

de | 8.12.2022 06:55 | Actualitate, Home, Sport

Tehnicianul Mirel Rădoi a anunțat, miercuri seară, că demisionează de la echipa de fotbal CS Universitatea Craiova. Asta după ce echipa a fost învinsă de FC Argeș și a fost eliminată din Cupa României. Potrivit GSP, el ar urma să fie înlocuit de Corneliu Papură.

Citește și: Accident cu două mașini și ambulanța SMURD, în Pitești

 „Mai bine plec eu. Nu e normal, în momentul în care eu nu am dreptul, dar cei care stau sus au dreptul… Trebuie să se termine lucrurile astea la nivel de club. Trebuie să înţeleagă că drumul normal este cel pe care l-am discutat cu dânşii. Îmi pare rău pentru că nu am reuşit să ne calificăm mai departe în Cupă şi pentru ceea ce las în vestiar. Lucrurile care se produc din interior… Pentru mine este o problemă mare. Dacă în continuare se cred antrenori şi fac anumite evaluări înaintea mea sau mie… Din punctul meu de vedere nu pot continua”, a spus Rădoi.

Citește și: Un baschetbalist de numai 21 de ani s-a stins din viață

Mirel Rădoi ar urma să fie înlocuit cu Corneliu Papură, pentru meciurile rămase din anul 2022. Antrenorul face parte din club și în acest moment, fiind responsabilul echipei secunde, din Liga 3. Echipa mai are de jucat două meciuri până la finalul anului, cu CS Mioveni și Chindia.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *