Web Analytics

După construcția ilegală a blocului, în Pitești, dezvoltatorul a primit dosar penal pentru furt de apă

de | 15.11.2021 09:15 | Actualitate

Dezvoltatorul imobiliar care a construit ilegal un bloc pe strada Nicolae Iorga, zona Tancodrom, a mai încălcat legea încă o dată. Acesta, pentru organizarea şantierului, nu a făcut contract pentru apă, relatează institutiilestatului.ro.

După ce a văzut în presă situaţia blocului construit ilegal, conducerea Apă Canal a verificat documentaţia dezvoltatorului imobiliar. Acesta nu avea contract la apă. În urma acestei descoperiri, angajaţii s-au deplasat în teren. Dezvoltatorul mai are o clădire construită lângă bloc, pentru acea clădire are contract cu SC Apă Canal. Pentru construirea blocului a preferat să fure apă. S-a înţepat în reţeaua de apă, înainte de apometru.

Ştiindu-se cu musca pe căciulă, piteşteanul nu a lăsat angajaţii societăţii să intre pe terenul său pentru a constata furtul. A fost chemată Poliţia, şi, cu greu, au fost lăsaţi să intre. Într-un final, a semnat procesul verbal de constatare.
Dezvoltatorul imobiliar s-a ales cu dosar penal pentru furt de apă. În plus, va trebui să achite şi pagubele. Prejudiciu a fost calculat pentru organizare de şantier.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Pardalnicu’ … ! Nu-i ajunse „grinda”-n plus, mai ciordi si apa.