După audierea de la DNA, şefa de la APIA a intrat în concediu de odihnă

de | 23.06.2022 13:55 | Actualitate, Dezvaluiri, Home, Politica si Administratie

Săptămâna trecută, directoarea Mari Pană și adjuncta ei, Alexandra Delureanu, au rămas fără telefoane după ce DNA – Structura Centrală a descins la APIA Argeș. Procurorii au ridicat atât telefonul și calculatorul directoarei Mari Pană, cât și pe cele ale directoarei adjuncte, Alexandra Delureanu.
Din informațiile pe care le deținem, cele două au și fost conduse, în cursul zilei de marți, 14 iunie, la audieri. Se pare că este vorba despre un concurs pentru un post de consilier debutant, care a avut loc la începutul anului trecut.

Nici directoarea Mari Pană, nici Alexa Delureanu nu au putut fi contactate o vreme, fiind în imposibilitate tehnică și, spun apropiații, au fost nevoite să își cumpere telefoane noi până când procurorii anticorupție se vor lămuri dacă totul a fost în regulă cu concursul. Între timp, directoarea Mari Pană și-a luat concediu de odihnă.

Citește și Mari Pană ar putea să îl tragă după ea pe un şef de la APIA Central

Citește și ANI: Mari Pană la Parchet după ce și-a angajat sora la APIA

Acest articol este despre: apia,apia arges,audieri dna,dna,mari pana

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....