Web Analytics
scris vineri, 29.09.2023

După 10 ani, din nou campionat de Off- Road la Câmpulung Muscel

După 10 ani, pasionații de motoare se vor întrece la Câmpulung, acolo unde Comisia Națională de Off Road (CNOR) din cadrul Federației Române de Automobilism Sportiv organizează, în perioada 28 septembrie – 1 octombrie, cea de-a 6-a etapă din cadrul Campionatului Național de Off Road UXO.

După 10 ani, din nou campionat de Off- Road la Câmpulung Muscel

„Evenimentul, care a devenit o tradiție în lumea motorsportului din România, promite să aducă momente pline de adrenalină și suspans, atât pentru participanți, cât și pentru public. Competițiile oficiale de off road revin, astfel, la Muscel după o perioadă de 10 ani de așteptare, după ce, în urmă cu ani de zile, această zonă reprezenta una dintre cele mai importante borne ale off road-ului din România. La Muscel se pot decide titlurile de campioni naționali la clasele Standard A, Standard B sau Extrem!”, transmit organizatorii într-un comunicat de presă. Înscrierea în concurs a avut loc joi, 28 septembrie, când arbitrii au validat mașinile în parcul tehnic.

Citește și Bikers For Humanity – locul I la Gala Societății Civile 2023, pentru cabana construită în Nucșoara

PROGRAMUL EVENIMENTULUI


Vineri, 29 septembrie, – Ziua 1 de trophy. Echipajele de la toate cele 6 clase vor avea de parcurs zeci de kilometri pe drumuri forestiere, unele dintre ele impracticabile.
Sâmbătă, 30 septembrie – Ziua 2 de trophy. Echipajele vor lua din nou startul pe parcursul altor zeci de kilometri, cu coborâri și urcări aproape imposibil de realizat fără troliu.
Duminică, 1 octombrie, ora 10:00 – Concursul de trial care poate fi urmărit de către asistență în Poiana Ciucaș – Cândești.

Sursă foto: Facebook Campionatul National de Off-Road UXO

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *