Web Analytics
scris joi, 17.11.2022

Dumitru Chirleșan

Pe 9 noiembrie, Universitatea Pitești a sărbătorit 60 de ani de existență printr-o ceremonie de înaltă ținută academică. La evenimentul din sala Filarmonicii Pitești au participat profesori, foști miniștri, rectori veniți din țară, studenți, precum și reprezentanți ai administrației locale în frunte cu primarul Cristian Gentea. Amfitrion a fost actualul rector Dumitru Chirleșan, care a mulțumit corpului profesoral ce a predat la UPIT de-a lungul celor șase decenii de existență, precum și șefilor instituției de dinaintea sa, fiecare având o contribuție însemnată pentru ca universitatea să devină ceea ce reprezintă astăzi. Pentru cei 60 de ani de excelență academică ai Univeristății Pitești, Jurnalul de Argeș îl declară pe Dumitru Chirleșan, ca reprezentant al tuturor rectorilor ce au condus instituția – Omul Săptămânii.

Dumitru Chirleșan

Citește și Referitor la zvonul privind preluarea UPIT de către Universitatea Politehnica Bucureşti. Rectorul Dumitru Chirleşan: „E o porcărie! Nu suntem de preluat, nu suntem de predat!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...