Web Analytics
scris duminică, 10.03.2024

Duminică vin „Cumetrele” la teatrul din Pitești. O comedie pe cinste

Duminică, 10 martie, de la ora 19, Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești vă invită la „o porție generoasă de umor”. Este vorba despre spectacolul cu piesa „Cumetrele”, de Michel Tremblay, în regia artistică a lui Attila Vizauer.

Duminică vin „Cumetrele” la teatrul din Pitești. O comedie pe cinste

Citeşte şi: Când s-a înfiinţat teatrul din Piteşti?

În distribuție: Mirela Popescu, Andreea Drugulescu, Paula Chirilă, Daniela Butușină, Adriana Drugulescu, Cornelia Niculescu, Daniela Marinache, Olga Podaru, Alina Diaconu, Mirela Dinu, Luana Lute, Ramona Olteanu.

La o întâlnire, așa, „ca între fete”, cele douăsprezece personaje feminine își trădează adevăratul caracter. Motivul este unul cât se poate de serios: bucuria uneia stârnește invidia celorlalte. Germaine are norocul unui câștig uriaș. Își face planuri, visează la schimbări majore și la obiecte luxoase, dar vrea să împărtășească bucuria câștigului și cu „prietenele” ei. Întâlnirea lor devine însă un prilej de eliberare a frustrărilor, de discuții aprinse. Pe toată durata „petrecerii”, ies la iveală probleme personale, traume, neîmpliniri sufletești și sentimente reprimate.

Spectacolul – care se joacă în Sala Mare – este o continuă discuție între femei cu caractere total opuse. Conversația dintre ele este condimentată cu bancuri fără perdea, cu apropouri și vorbe directe, cu sfaturi de viață și ironii, astfel încât se face haz de necaz, iar spectatorii au parte de o comedie pe cinste – așa cum se arată în prezentarea comunicată de Teatrul „Al Davila”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *