Web Analytics

Ducele de Albota: „Voi dezvolta zona industrială chiar dacă mă duc la puşcărie!”

de | 31.05.2017 12:35 | Politica si Administratie

IonDumitruAlbota

Primarul comunei Albota, Ion Dumitru, a ţinut să îi dea replica omologului său de la Miceşti, care în timpul şedinţei Colegiului prefectural de miercuri, 31 mai a.c., s-a plâns că nu a primit bani de la Consiliul Judeţean.

„E ruşinos să ceri bani de la Consiliul Judeţean când ai 35 de miliarde lei vechi în fondul de dezvoltare, uitându-ne la Uda, la Popeşti-Palanga, la colegii noştri care efectiv nu au bani nici de salarii. Banii să meargă acolo unde într-adevăr e lipsă de bani. Nu pot, când am 35 de miliarde în fondul de dezvoltare, să vin la Consiliul Judeţean să cer bani. Înseamnă că sunt prost crescut!”, i-a transmis Ducele de Albota, primarului Dumitru Voicu de la Miceşti.
Primarul Dumitru le-a bătut obrazul şi şefilor de deconcentrate din Argeş că nu eliberează avizele necesare pentru mai multe proiecte din comună. „Pe vremea lui Ceauşescu nu mi-a fost teamă de nimic. La vremea respectivă îmi cunoşteam statutul, îmi cunoşteam care mi-e limita, ştiam ce am de făcut. Acuma nu mai ştiu nici ce am de făcut, nici ce trebuie să fac. Toată lumea ne controlează, toată lumea ne amendează. Aş dori să le reamintesc directorilor deconcentratelor că venirea dumnealor acolo se datorează şi nouă sau, poate, în mare măsură nouă, primarilor, pentru că am ieşit aşa cum am ieşit, cu scor istoric. Eu am tot aşteptat să văd pe PNDL, dar nu ne spune nimeni nimic. Unii de la colţuri abia au trecut, altul n-a trecut. Cică mai mestecă un lider politic în ele să vadă ce bile albe mai scoate. Eu am dat drumul la licitaţie, rugăm deconcentratele să ne dea avizele în regim de urgenţă. Atât să facă pentru noi, nu le cerem nimic altceva. Pentru că avem bani în fondul de dezvoltare. (…) Eu voi investi, voi băga şi gaze, voi cumpăra şi linie electrică şi voi dezvolta zona industrială chiar dacă mă duc la puşcărie! Ştiu că am făcut ceva pentru comuna mea, că nu mă bagă nimeni la puşcărie dacă tot ceea ce fac, fac pentru dezvoltarea comunei. Un primar de prin Alba Iulia a concesionat o sută de hectare de islaz la firme particulare şi au dezvoltat acolo o industrie, de a ajuns să aibă două sute de miliarde lei vechi sursa de venituri proprii anuală, asta ar trebui să facem. L-a chemat DNA şi l-a felicitat”, a mai spus edilul de la Albota.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii