Web Analytics

Primarul Gheorghe Stancu, despre suspendările din PSD Bascov: „Cochetau de mai multă vreme cu alte partide politice”

de | 9.03.2020 12:15 | Actualitate, Politica si Administratie

Doi dintre primarii de cursă lungă din Argeș, respectiv Ion Dumitru de la Albota și Gheorghe Stancu de la Bascov, au susținut, astăzi, conferința de presă a PSD Argeș.
Primarul Gheorghe Stancu a vorbit despre o serie de decizii luate în cadrul PSD Bascov privind suspendarea pe o perioadă de șase luni a unor membri din organizația locală, în frunte cu viceprimarul Gheorghe Nedelea sau, după caz, chiar excluderea unora, decizie luată săptămâna trecută. Exclus a fost consilierul local Valentin Nedelea, iar primarul spune și de ce a luat această decizie. „Cochetau de mai multă vreme cu alte partide politice. Am avut și dovezi în acest sens. Acum, îi vedem candidați ai PNL pentru primărie sau pentru Consiliul Local. Nu zicea PNL „fără picior de pesedist”? Uite că acum PNL ia de bun ce dă afară PSD și îi pune candidați!”, a spus Gheorghe Stancu.
# Ducele de Albota: “Noi, primarii, vom pleca acasă atunci când ne va spune electoratul”
Pe de altă parte, primarul Ion Dumitru a spus că viitoarele alegeri locale nu ar trebui să fie dificile pentru edilii care și-au făcut treaba. “Dacă ai muncit, iar cei mai mulți dintre primarii PSD au muncit bine, nu ai de ce să îți faci probleme. Oamenii văd lucrurile care s-au făcut. Până la urmă, noi, primarii, vom pleca acasă atunci când ne va spune electoratul”, a spus Ion Dumitru care a mai subliniat că “PSD Argeș este pe drumul cel bun”, apreciind atât activitatea echipei nou alese cât și faptul că noua conducere a filialei argeșene a cooptat în biroul permanent mai mulți primari.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. – Bine zic primarii Gheorghe Stancu/Bascov si Ion Dumitru/Albota !

Ultimele articole