Ducele de Albota, mesaj către şefii deconcentratelor: „Pe unii n-aş vrea să-i mai văd”

de | 26.01.2017 20:07 | Politica si Administratie

IonDumitruAlbota

În cadrul şedinţei Colegiului Prefectural de joi, 26 ianuarie a.c., primarul Ion Dumitru de la Albota i-a oferit prefectului Cristian Soare, în numele Asociaţiei Comunelor din România – filiala Argeş, o plachetă de onoare. Edilul i-a mulţumit prefectului Soare pentru „buna colaborare instituţională”.

Totodată, Ducele de Albota le-a transmis şi directorilor de deconcentrate din Argeş, aflaţi în sala mare a Consiliului Judeţean, un mesaj.
„Aşa cum spune şi dl Valeca, nu e o prioritate la ora actuală prefectul. (…) Dle prefect, ne-aţi ajutat cu toate pe noi, primarii. Am fi dorit ca şi o parte dintre subordonaţi să aibă mintea şi comportamentul dvs. Unii, nici n-aş dori, chiar dacă înseamnă 1% din cei din sală, să îi mai văd pe aici”, a spus edilul de la Albota.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: albota,arges,,directori,dumitru

Ultimele articole

Hologramă cu operele lui Brâncuşi la Teatrul „Davila”
Hologramă cu operele lui Brâncuşi la Teatrul „Davila”

Duminică, 28 noiembrie, la Teatrul „Alexandru Davila” au avut loc mai multe evenimente. A fost deschiderea Festivalului Internațional al Teatrului de Studio InterFest 2021, ediția a XXV-a, premiera spectacolului „Brâncuși, mon amour” (în care managerul teatrului,...

Un mariaj de coşmar, cu mult sânge şi muştar
Un mariaj de coşmar, cu mult sânge şi muştar

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe certificatul de stare civilă emis de Statul Paralel, că mariajul la guvernare dintre PNL și PSD dă semne de schizofrenie. Sunt zone în țară unde liberalii vor în continuare în pat cu USR, de teamă că, odată rămași fără cârjă, se...