Web Analytics
scris joi, 13.04.2023

Drumarii, acuzați că au lăsat o lucrare baltă la Mărăcineni! „După Paște, în patru-cinci zile se rezolvă”

În comuna Mărăcineni, la aproximativ un kilometru distanță de Primărie, cei de la Drumuri Naționale au început niște lucrări pe DN 73. Le-au început în urmă cu două-trei săptămâni și… le-au lăsat așa!!

Drumarii, acuzați că au lăsat o lucrare baltă la Mărăcineni! „După Paște, în patru-cinci zile se rezolvă”

Citește și: Împătimit al jocurilor de noroc, a chemat preotul să sfinţească păcănelele

„E prea de tot!”

Practic a fost decopertat primul strat de asfalt, pe tot sectorul de drum din comună. Iar oamenii sunt foarte nemulțumiți. Unul dintre cei scandalizați de această stare de fapt ne-a spus:

Cei de la Drumuri au au lăsat lucrurile baltă, în stil clasic românesc! Se ridică praful până la cer, pentru că, urmare a decopertării, au rămas straturi care conțin gropi, praf etc… E prea de tot!

„Oamenii trebuie să aibă puțină răbdare”

Contactat telefonic, șeful Secţiei de Drumuri Naţionale Piteşti, Gheorghe Mihăiţă, a spus că pe tronsonul respectiv (de la km 3+270 până la km 6+710), până la intersecția (giratoriul) spre Colibași, a fost efectuată o frezare pentru punerea unui strat nou de asfalt.

Oamenii trebuie să aibă puțină răbdare. Imediat după sărbători, după Paște, începem să așternem stratul de asfalt. În patru-cinci zile se rezolvă, cu condiția să nu avem ploaie”, ne-a spus directorul de la Drumuri.

De ce nu s-a rezolvat până acum? „Nu putem lucra tot timpul. Lucrăm desfășurat, e drum european, între anumite ore e trafic intens, e pericol” – a încercat să argumenteze această întârziere Gheorghe Mihăiță.

Dar oamenii din zonă și, mai ales, conducătorii auto și-au pierdut, cum spuneam, răbdarea: E prea de tot!

(Sursa foto: Ziarul din Muscel)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *