Web Analytics

Drum modernizat de CJ, inaugurat la Stoeneşti

de | 8.11.2018 13:00 | Politica si Administratie

S-au finalizat lucrările de asfaltare pe drumul judeţean 725 Stoeneşti-Dragoslavele, inaugurarea traseului având loc săptămâna trecută, lângă monumentul din satul Lunca Gârtii, pe malul Dâmboviţei. A fost prilej de întâlnire a conducerii Consiliului Judeţean Argeş, reprezentată prin preşedintele Dan Manu şi vicepreşedintele Ion Mânzână, cu majoritatea primarilor din Muscel, alături de cei care sunt legaţi direct de drum, cei din Dragoslavele şi Stoeneşti, aflându-se şi edilii de la Câmpulung, Dâmbovicioara, Cetăţeni şi Bughea de Sus. Nu au lipsit nici viceprimarii, dar nici senatorii Şerban Valeca şi Gheorghe Marin.
Intervenţia la DJ 725 a fost îndelungată atât din cauza complexităţii lucrării, cât şi pentru că primul executant a trebuit să fie înlocuit pe parcursul derulării asfaltării. A fost modernizată o porţiune de peste trei kilometri, realizându-se nu doar turnarea a două straturi de asfalt, ci şi montarea de podeţe tubulare şi realizarea de ziduri de sprijin şi parapete metalice.
Potrivit preşedintelui Dan Manu, în zona Muscel se va lucra la anul la un alt drum judeţean cu probleme, cel dintre Albeştii de Muscel şi Cândeşti. Per total, din 2016 şi până în prezent, Consiliul Judeţean a intervenit la circa 680 de km de drumuri pentru întreţinere şi reparaţii din totalul de 1.200 km deţinuţi de instituţie şi administraţi de Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri.
Cătălin Ioan Butoiu

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Din foto se vede ca e drept ca pisatul boului… halal lucrare!!!

Ultimele articole