Web Analytics

Drogat la volan, pe un bulevard din Pitești! Dosar penal!

de | 5.01.2023 15:41 | Actualitate, Home

Nu doar viteza și consumul de alcool sunt cauze ale producerii unor accidente rutiere soldate cu rănirea sau decesul unor persoane. Ci și drogurile! Sunt tot mai dese cazurile în care tinerii, în special, dar nu numai ei, se urcă la volan sub influența narcoticelor sau a unor substanțe halucinogene.

Citește și: Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Dacă PSD-ul va lua şefia Ministerului de Interne, ministru va veni Marian Neacşu, iar acesta îl va pune pe Florin Mocanu inspector-şef”

Spre exemplu, miercuri, 4 ianuarie, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 31 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Bălcescu, aflându-se sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv. Aspect rezultat în urma testării cu aparatul DrugTest.

Ca atare, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere i-a fost reținut, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație, după cum ne transmite biroul de presă al IPJ Argeș.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *