Web Analytics
scris duminică, 10.12.2023

Dragoslavele. Salvamontiștii și pompierii caută cadavrul fără mâna dreaptă

Dragoslavele. Salvamontiștii și pompierii caută cadavrul fără mâna dreaptă

Fragmentul dintr-un cadavru uman găsit la Dragoslavele, în Argeș, a pus pe jar autoritățile care caută acum trupul unui bărbat cu antecedente penale, căruia i-ar fi aparținut.

Potrivit IPJ Argeș, „la data de 08.12.2023, în jurul orei 23.50, pe raza comunei Dragoslavele, pe DJ 725, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmbovița, a fost găsit un fragment de membru uman superior drept, prezentând leziuni cu aspect de mușcături de animale.
Se continuă cercetările pentru găsirea restului cadavrului, identificarii persoanei și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul.
A fost intocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.”

Citește și Alertă de urs la Valea Danului

Nu este exclusă nici ipoteza unei crime.
La cercetare participă polițiști ajutați de unități canine și a fost solicitat și sprijinul câinilor Serviciului Salvamont Argeș.

Un echipaj de pompieri participă, de asemenea , la căutările din localitatea Dragoslavele. Pentru găsirea trupului bărbatului în vârstă de 53 de ani se fac căutări și în barajul Dragoslavele cu o barcă de salvare a pompierilor de la Detașamentul Câmpulung.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...