Web Analytics

Dragoş Şerban, director FC Argeş: „Bugetul actual al FC Argeş poate să asigure promovarea în Liga I”

de | 11.01.2018 13:42 | Sport

13 02# Care au fost cele mai importante momente ale echipei de fotbal a Piteștiului în anul 2017?
– Aș începe, evident, cu venirea lui Nicolae Dică, antrenor care a reușit promovarea în Liga secundă fără nicio partidă pierdută, acest lucru fiind greu de egalat pentru Pitești. Îi mulțumesc pe această cale pentru munca depusă și îi urez succes acolo unde este! Apoi, cred că un moment foarte important pentru fotbalul piteștean a fost recuperarea brand-ului FC Argeș de către Primărie și Consiliul Local, municipalitatea Pitești deținând așadar marca.
# Cum se face că FC Argeșul actual nu are culorile alb-violet, ci doar violet?
– Noi echipamentul l-am dat la Federația Română de Fotbal cu alb-violet, însă certificatul de la OSIM conține doar culoarea violet. Noi chiar am prelungit marca la OSIM până în anul 2027 și vreau să vă spun că și înainte pe acest certificat era doar culoarea violet. Nu pot să vă dau mai multe detalii… Aș vrea totuși să fac o mică completare la prima întrebare. După ce ne-am despărțit pe cale amiabilă de antrenorii Iordan Eftimie și Iulian Crivac, au urmat mandatele lui Augustin Eduard și Paul Ciobanu, care și-au făcut treaba foarte bine.
# Ce obiectiv are Emil Săndoi?
– Crearea unei echipe competitive cu care să reușim promovarea în Liga I cât mai repede. Cel mai probabil în sezonul următor.
# Despre buget ce ne puteți spune?
– Bugetul consider eu că poate să asigure promovarea în Liga I. De altfel, bugetul a fost și este unul care să asigure astfel de performanțe.

„La volei s-a reușit nouă victorii din nouă meciuri”

# Schimbând registrul, care sunt obiectivele pentru echipa de baschet a Piteștiului?
– Vorbind de anul 2017 putem spune că echipa a reușit atingerea obiectivului stabilit la începutul campionatului și anume clasarea în primele 6 locuri. În sezonul în curs obiectivul este clasarea în primele patru echipe din țară și iată că suntem în termenii stabiliți. Lotul s-a completat cu noi achiziții pentru a se reuși atingerea obiectivului stabilit. Astfel au venit: Marius Ciotlăuș, Mati Nuutinen, Andryi Agafonov, Laslo Lazăr, Titus Nicoară, Porter Troupe și Raymond Russel.
# În afara protocolului cu CSM Pitești, ce rezultate notabile au avut celelalte secții ale FC Argeș?
– Avem atletismul, acolo unde Denisa Dragomir a obținut bronzul la Campionatul Mondial de Alergare Montană, avem aeromodelismul, unde s-a obținut numeroase titluri naționale și locul III la Cupa Mondială desfășurată în Ungaria și avem și voleiul. La acest sport în această vară s-a dat un restart echipei, construindu-se o echipă bazată pe tinere sportive din Pitești. Acestea au avut un parcurs foarte bun în acest sezon al ligii secunde reușind 9 victorii din 9 meciuri, ceea ce ne dă mare încredere pentru viitorul voleiului piteștean. Echipa este pregătită de Cristina Zamfir și Roxana Davidescu. De asemenea, avem tenisul de masă unde avem legitimați în jur de 30 de copii începând de la 8 ani, cu rezultate frumoase la Campionatele naționale, numeroase clasări și participări foarte bune la Cupe ale României. Aș menționa aici aurul obținut de Claudiu Pribeagu. Nu pot să nu menționez că la rugby avem doi sportivi la loturile naționale și că anul trecut am înființat și o secție de karate, unde antrenor este Sebastian Ene. La acest sport obiectivul este acela de a ajunge la Olimpiada de la Tokyo.

„Sperăm că ne vom îmbunătăți performanțele sportive în anul 2018”

# În concluzie…
– Vreau să spun că avem o colaborare foarte bună cu CSM Pitești, LPS Pitești, IȘJ Argeș și CS Universitar Pitești prin care putem păstra acasă cei mai buni sportivi ai Piteștiului. Mulțumim domnului primar Cornel Ionică și domnului Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație, pentru implicare și sprijinul acordat sportului piteștean. În concluzie, a fost un an bun pentru clubul nostru și sperăm că vom continua în această manieră și că ne vom îmbunătăți performanțele sportive în anul 2018.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii