Web Analytics
scris luni, 02.09.2024

Dragoș Predescu, după ce Tribunalul i-a respins acțiunea contra CJ Argeș: „Aștept motivarea instanței”

Dragoș Predescu, după ce Tribunalul i-a respins acțiunea contra CJ Argeș: „Aștept motivarea instanței”

Tribunalul Argeș a respins astăzi cererea Instituției Prefectului în procesul deschis contra CJ Argeș pentru anularea hotărârii privind actualizarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2024. Reamintim că Dragoș Predescu, prefectul județului Argeș, a atacat în instanță hotărârea, în luna iulie a.c., motivând că reprezentanții CJ Argeș nu ar fi îndeplinit procedurile legale pentru demararea proiectului privind actualizarea bugetului.

„Transparența decizională nu este opțională, nu este la alegere, nu este un moft! Ar trebui să fie un mod de lucru în administrație! Banii publici sunt banii argeșenilor. Oamenii trebuie să hotărască ce se întâmplă cu acești bani. E nevoie de transparență în cheltuirea banilor publici.

Sunt convins că discuțiile legate de aducerea în instanță a Hotărârii Consiliului Județean Argeș privind actualizarea bugetului au produs o schimbare! Indiferent că vor recunoaște ori ba reprezentanții primăriilor și sunt convins că și cei ai Consiliului Județean, vor fi mult mai atenți de acum la respectarea procedurilor. Iar pentru asta, eu zic că am adus o fărâmă de normalitate! Și cred în consultarea argeșenilor pentru deciziile luate în județ.

Instanța a respins acțiunea Instituției Prefectului legată de Hotărârea Consiliului Județean! Aștept motivarea instanței, îmi doresc să văd cum este întemeiată decizia.

Voi continua să militez pentru un mod transparent de a lua decizii în comunitățile județului Argeș! Am încredere în justiție și în legile acestei țări!”, a transmis prefectul Dragoș Predescu.

Citește și Decizie în procesul dintre Prefectură și CJ Argeș

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...