Web Analytics
scris vineri, 17.11.2023

Dr. Viorel Pătraşcu se mută cu „tabletele” lui despre bolnavi la „Jurnalul de Argeş”

„Eu scriu cu pixul pe hârtie și vreau să mă citească argeșenii cu ziarul în mână”
D-le doctor Viorel Pătrașcu, ați lansat recent al 12-lea volum de „tablete dulci-amare”, dintre cele pe care le-ați publicat în „Argeșul” de aproape 30 de ani. Cum vă simțiți din postura de, probabil, cel mai longeviv autor de rubrică într-un ziar care – după cum ați aflat – și-a încetat apariția „print”?

– Faptul că, începând cu 1 noiembrie 2023, nu voi mai putea găsi ziarul „Argeșul” la chioșcurile de difuzare a presei a fost pentru mine un șoc emoțional. În ianuarie 2024 aș fi împlinit trei decenii de când aș fi făcut parte din această echipă. Sunt un sufletist incurabil, iar intrarea mea în lumea presei de calitate mi-a înfrumusețat viața. În primele câteva ore după ce am aflat vestea m-am simțit ca și cum, fără voia mea, am fost nevoit să înghit un flacon întreg de tablete (doar) amare.
Am rămas cu amintirile și cu volumele de proză scurtă în care am adunat cele aproximativ 2.500 de tablete publicate. Orice ar spune cârcotașii, este o performanță greu de egalat la nivel național. Ideea de a continua în online nu-mi surâde în niciun fel. Eu scriu cu pixul pe hârtie și vreau să mă citească argeșenii cu ziarul în mână. Ca atare, așa cum m-am înțeles cu staff-ul de la „Jurnalul de Argeș”, rubrica „Bolnavi și… bolnavi” și semnatarul ei vor continua la acest săptămânal începând de săptămâna viitoare.

Dr. Viorel Pătraşcu se mută cu „tabletele” lui despre bolnavi la „Jurnalul de Argeş”

În ce fel va decurge colaborarea dv. cu „Jurnalul de Argeș”?

– Pentru următorii 30 de ani rubrica va putea fi citită aici în fiecare miercuri (râde). Sănătos să fiu! Altfel, bolnavi și… bolnavi sunt cu duiumul.

Citește și Tatuajele – o nebunie ilustrată de dr. Viorel Pătraşcu în volumul „Patimă şi motorină”

Citește și Medicul Viorel Pătraşcu are, de 38 de ani, o boală fără leac: „Am călătorit în peste 40 de ţări de pe patru continente”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *