Web Analytics

Dr. Mihai Popescu: „Dacia trăieşte prin el şi acum”

de | 3.11.2022 12:10 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti”.

Jurnalul de Argeș continuă campania ”O stradă și un bust pentru Constantin Stroe, în Pitești”, în cinstea a ceea ce a reprezentat directorul general al Dacia și ACAROM – Asociația Constructorilor de Automobile din România, pentru județul Argeș. În ediția de săptămâna aceasta am vorbit cu Mihai Popescu, șeful secției Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență Pitești.

„Fără discuții, fabrica de autoturisme „Dacia” trăiește prin el și acum, când nu se mai află printre noi. A muncit mult pentru treaba asta, pentru a se face fabrica asta și pentru ca oamenii să aibă unde să muncească. Din păcate, s-a dus și chiar îmi pare rău. Merită să aibă un bust, dar obiceiul ăsta românesc e să faci bust după ce se prăpădește omul. Cred că el merita și înainte. A fost o persoană agreabilă, deșteaptă și pregătită, care a știut să întrețină relații bune mai ales cu cei care trebuia. Vorbim aici de cei din afară, astfel încât a făcut ca fabrica să meargă așa cum trebuie pentru că altfel se alegea praful. Un om deosebit, deschis, luminos la creier și mai ales, a fost omul care a știut să aibă un comportament și o prestanță prin care să-i aducă pe toți lângă el ca să facă ceea ce a făcut.”

Citește și Dr. Gabriel Copciag, despre Stroe: „A reuşit să aducă cotele Uzinei Dacia la un nivel foarte înalt”

Citește și Dr. Filofteia Pally, cercetător ştiinţific: ”Personalitatea domnului Stroe merită chiar mai mult de atât”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ca ne convine sau nu UAP-ul(asa se numea inainte) a luat fiinta in urma deciziei cuiva pe care ne straduim sa-l uitam dar nu vrem sa vedem realitatea.Daca acel cineva(CEAUSESCU NICOLAE) nu dorea, cei care au urmat nu aveau pe ce sa-si construiasca faima de care s-au bucurat.
    Ar trebui sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului.
    Cateodata nu ne convine istoria traita de multi dintre noi dar pana la urma adevarul este unul singur.
    Asa ca,ar trebui sa-i facem statuie celui care a construit Arpechim-ul,fabrica ROLAST,fabrica de bere FBP-ul, Argeseana, Textila, CPL-ul,METABET-ul,fabricile de paine,Caprioara(fabrica de pantofi)s.a.
    Ce s-a intamplat cu ele am vazut.Daca unuia trebuie sa-i facem statuie ca s-a zbatut sa tina in viata ceva construit de altcineva, atunci ce ar trebui facut cu cei care nu s-au zbatut si au distrus celelate fabrici si uzine si au lasat oamenii pe drumuri?!
    Intreb si eu pt.un prieten?))))))

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole