Web Analytics

Dr. George Craioveanu a salvat viaţa unei tinere farmaciste

de | 28.04.2021 14:33 | Actualitate

Ne bucurăm enorm ori de câte ori auzim de reușita unui medic de oriunde din România, nu doar din Argeș, cu atât mai mult cu cât e tânăr și a ales să râmână în țară și să profeseze în spitalele publice de aici. Ne bucură orice viață salvată și repusă pe șinele normalității, deoarece cumpenele existenței omenești sunt grele, multe și întotdeauna neprevăzute.

Este exact cazul doctorului George Craioveanu din Slatina, care a salvat de curând viața unei tinere de profesie farmacist, victimă a unui grav accident rutier. Ce vrem să subliniem? Că doctorul Craioveanu a reușit să mobilizeze în timp record întreaga echipă de profesioniști de la Spitalul Județean Olt în cadrul unei intervenții chirurgicale complexe, cu multiple fracturi și deplasări ale oaselor craniului și feței. Finalul a fost unul fericit și ține nu doar de Dumnezeu, ci și de priceperea, empatia și profesionalismul echipei care a salvat viața tinerei farmaciste.

De altfel, dr. George Craioveanu, care face cinste noului val de medici români, este unul dintr cei mai buni chirurgi de specialitate buco-maxilo-facială din țara noastră și are multe intervenții reușite în cadrul Spitalului Județean din Slatina, dar și în domeniul privat. Familia și apropiații din Argeș ai tinerei farmaciste au dorit să-i mulțumească doctorului George Craioveanu, prin intermediul Jurnalului de Argeș, și să-l asigure de toată considerația lor.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii