Web Analytics
scris luni, 15.06.2020

Două primării din Argeș angajează șoferi cu sau fără experiență

Primăria Bogaţi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție temporar vacante de șofer în cadrul Compartimentului administrație și stare civilă.

Două primării din Argeș angajează șoferi cu sau fără experiență

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii medii sau generale; permis de conducere pentru șofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoriile B, C, E; 5 ani vechime ca șofer.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
– 17 iunie 2020: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
– 25 iunie 2020, ora 10:00: proba scrisă;
data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Informaţii suplimentare se obţin la sediul Primăriei Comunei Bogați, din comuna Bogați, satul Bogați, județul Argeș, telefon: 0248/655.003.

Primăria Stâlpeni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de șofer – Compartimentul Situații de Urgență și Gospodărire Comunală.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii gimnaziale/medii absolvite cu diplomă de absolvire; carnet de conducere categoriile B și C; specializare – diplomă de absolvire sau certificat de pregătire profesională pentru buldoexcavator; vechime – nu se cere; disponibilitate pentru intervenție imediată la orice oră, în cazul situațiilor de urgență.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
– 06 iulie 2020, ora 10.00, proba scrisă;
– 08 iulie 2020, ora 10.00, interviul și proba practică.

Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Stâlpeni, Judeţul Argeş, telefon: 0248/565.222, 0722/123.376.

Distribuie!

0 Comentarii