Web Analytics

Două persoane au fost reţinute pentru trafic cu ecstasy într-un club din Piteşti

de | 25.07.2019 21:03 | Actualitate

Două persoane au fost reţinute pentru trafic cu droguri după o descindere într-un club de pe strada Fraţii Goleşti din Piteşti. Teodor Neaga (45 de ani), zis Neaga din Războieni, şi Bogdan Andrei Dinache (18 ani) au fost trimişi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pe 30 de zile.

În seara zilei de 24 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Piteşti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul DIICOT- Serviciul Teritorial Piteşti, au acţionat pentru destructurarea unei grupări având ca preocupare traficul de droguri de mare risc.

Aceştia au depistat în flagrant, într-un club din Pitești, un tânăr de 18 ani și un bărbat de 45 de ani, care ofereau spre vânzare 350 de comprimate de esctasy, contra sumei de 17.500 de lei.

Pentru administrarea probatoriului, după depistarea în flagrant, au fost efectuate șase percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost descoperite 17 comprimate cu ecstasy, 2 pungi autosigilante ce conțin comprimate cu forme neregulate, de culoare albă, 2 telefoane mobile, înscrisuri și suma de 1700 lei.

Drogurile proveneau din Olanda.

 

Foto: ziarulargesul.ro

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii