Două nașteri de Paște, la Maternitatea SJU Piteşti

de | 26.04.2022 12:31 | Actualitate, Home

Două femei au devenit mame, de Paște, la Pitești. O fetiță și un băiețel s-au născut pe 24 și 25 aprilie, în maternitatea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Pitești.

Duminică, puțin după ora 16:00, a fost înregistrată nașterea fetiței. Luni, tot în zi de sărbătoare, a ajuns în grija cadrelor medicale un băiețel care s-a grăbit să ajungă pe lume înainte de termen.

Citește și Argeșenii au făcut exces de mâncare și alcool, de Paște. Peste 400 de pacienți au ajuns la Spitalul Județean

Anul trecut, în prima zi de Paște, la Spitalul Județean de Urgență Pitești s-au născut două fetițe și doi băieței, iar în a doua zi de Paște au venit pe lume tot patru bebeluși, 3 fetițe și un băiețel.

Acest articol este despre: mame de paste,maternitatea pitesti

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed