Web Analytics

Două minore, răpite și violate de un prieten al concubinului mamei

de | 12.11.2022 20:27 | Actualitate, Home

Două minore de 10 și 12 ani, din judeţul Braşov, au fost răpite de către un prieten al concubinului mamei. Acestea au fost găsite în această după-amiază pe raza judeţului Prahova. Bărbatul care le-a răpit a recunoscut faptul că le-a violat, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare. De altfel, el era înscris în registrul agresorilor sexuali, fiind condamnat anterior tot pentru viol.

Citește și: Cătălina a murit la 17 ani, după ce medicii i-au uitat pansamentele în abdomen, în timpul operației de cezariană

„La data de 12 noiembrie 2022, în jurul orei 10,25, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la dispariţia a două minore, respectiv Repede Gabriela-Mihaela, în vârstă de 12 ani, şi Gecso Elena-Andreea, în vârstă de 10 ani. Din cercetări a reieşit faptul că, în data de 11 noiembrie, în jurul orei 19,00, la domiciliul minorelor, situat în comuna Vama Buzăului, judeţul Braşov, s-ar fi prezentat un bărbat, pe nume Costi, cunoştinţă a concubinului mamei celor două minore, care i-ar fi cerut acordul mamei de a le lua pe cele două fete pentru a merge să facă un grătar la locuinţa sa şi a se juca cu alţi copii, urmând să revină la domiciliu în jurul orei 21,00. Întrucât cele două minore nu au revenit la domiciliu, iar bărbatul în cauză nu mai răspunde la telefon, mama celor două minore a alertat cadrele de poliţie”, a transmis IPJ Braşov.

Citește și: Tânăr argeșean, mort într-un accident feroviar în Cehia

În jurul orei 17,00, o echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti formată din ofiţeri de specialitate a oprit în trafic pe raza comunei Valea Călugărească, în satul Valea Nocovani, autoturismul dat în consemn. La volanul acestuia se afla bărbatul în vârstă de 42 de ani, împreună cu cele două minore. El a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *