Două creșe noi în Pitești, cu 110 locuri

de | 30.09.2021 12:57 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

În Pitești vor fi construite două noi creșe, în Găvana și pe bulevardul Eroilor, cu 40, respectiv 70 de locuri.  „Avem aprobate de către Ministerul Dezvoltării, prin CNI, două creșe pentru municipiul Pitești. Avem probleme nu doar noi, toate municipiile din țară stau rău la acest capitol. Avem un deficit de 307 locuri în momentul de față și cu greu am găsit două locații. Aveam mare nevoie în Găvana și am mai găsit una pe Exercițiu. Pe Exercițiu vom face o creșă medie. Sunt trei tipuri, mică, medie și mare. Cele mici sunt pentru 40 de copii, cele medii pentru 70. Locația am găsit-o la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”, pe bvd. Eroilor, iar pentru Găvana – în zona „Albina”. Am și aprobat în ședința de CL de data trecută, iar astăzi vom declara lucrări de utilitate publică pentru aceste zone. Nu ne-a fost deloc ușor, pentru că ni s-au cerut anumite suprafețe. Mai avem suprafețe, dar mult mai mici, abia le-am găsit pe acestea”, a spus primarul Piteștiului, Cristian Gentea, în timpul conferinței de presă de joi, 30 septembrie.

Citește și Două noi creșe vor fi construite, la Pitești

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...