Două case au ars azi-noapte în Argeș. Doi porci și alte bunuri ale locuinței nu au mai putut fi salvate

de | 18.08.2021 09:55 | Actualitate, Home

Un incendiu grav a izbucnit azi-noapte în comuna argeșeană Micești. Mai multe construcții si  anexe gospodărești care se aflau în aceeași curte au fost afectate.

Un cal a fost evacuat, iar doi porci nu au mai putut fi salvați. Au fost trei persoane asistate medical de către un echipaj SMURD, două cu atac de panică și una care s-a rănit la picior. Toate cele trei nu au avut nevoie de transport la spital.

CITESTE SI Costești. Incendiu la gunoi

Autospeciale de intervenție au fost alimentate cu ajutorul unei autospeciale care aducea apă de la un hidrant din apropiere. La fața locului au acționat 8 echipaje cu 6 autospeciale de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD.
Cauza probabilă este de natură electrică (efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor de electricitate).

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...

UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter
UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter

Cei care vor veni, astăzi, să își ia la revedere de la fotoreporterul Marius Huțanu și să se roage pentru sufletul lui, vor participa doar la o slujbă de înmormântare simbolică organizată la cavoul din cimitirul Sf. Gheorghe. Și asta pentru că jurnalistul murise cu...