Web Analytics

Dosar penal pentru Dani Mocanu după videoclipul cu leul rănit

de | 22.11.2020 17:49 | Actualitate

Dani Mocanu este atacat virulent după ce a folosit, într-un videoclip, un leu slăbit și rănit. Imaginile din videoclipul aflat pe locul 1 în trendingul românesc de câteva zile au devenit virale pe internet. Se poate vedea cum leul este rănit și destul de slăbit, iar acest lucru a fost sesizat de foarte mulți internauți, care au trimis petiții oamenilor legii. Ce spune IPJ Argeș:
„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele:
*Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat.
    Citește și      Soţ şi soţie, capii reţelei de proxenetism, capturaţi săptămâna trecută la Piteşti
În cauză a fost întocmit dosar penal, conform *Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor*, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.
Verificările efectuate de poliţişti până în prezent, au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare”.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole