Web Analytics

Dosar penal în cazul bărbatului decedat la o cale ferată din Pitești

de | 23.02.2022 14:36 | Actualitate

Un bărbat a murit la o cale ferată din Pitești, în timpul serviciului, subiect prezentat AICI. Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș au fost cei sesizați. Bărbatul a acuzat o stare de rău și, deși au fost efectuate manevre de resuscitare, a fost declarat decesul. IPJ Argeș revine cu informații. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 49 de ani, din comuna Mădulari, județul Vâlcea, angajat al Secției de reparații linii Craiova, se afla în zona căii ferate împreună cu o echipă de lucru, efectuând lucrări pe tronsonul cuprins între stațiile Bradu Rafinărie și Golești.

Citește și Polițistă lovită de o mașină în timp ce dirija traficul, la Ștefănești

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal (ucidere din culpă, n. red.), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, iar pentru stabilirea cauzelor decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale”, a transmis IPJ Argeș.

Foto descriptiv

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *