Web Analytics

Dorin Mărăşoiu a fost exclus din PSD. Va candida la Primăria Călineşti

de | 14.02.2020 15:22 | Actualitate

Vineri 14 februarie, conducerea PSD Argeș a luat decizia de a îl exclude din partid pe Dorin Mărășoiu, consilier județean şi fost vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș.

Dorin Mărăşoiu este acuzat că ar fi vorbit cu mai mulți primari cărora le-ar fi sugerat să meargă alături de el la Pro România. Conform celor PSD, primarii respectivi ar fi confirmat informația. În urma acestei decizii, Mărășoiu – care candidase în luna ianuarie pentru postul de secretar executiv al PSD Argeş, în echipa Mariei Dinu – își va pierde mandatul de consilier județean.

În această după-amiază, Dorin Mărăşoiu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook legat de excludere: „Trompeta a sunat! Așa se află deciziile din PSD Argeș, din presă! Bărbații ,,puternici” din PSD Argeș, azi au luat o decizie sub fustele PSD-iste. De luni încep campania pentru Primăria Călinești, unde o să mă reîntâlnesc cu președintele PSD Călinești, un personaj extrem de demn, apreciat de conducerea actuală, dar condamnat definitiv pentru delapidare. Cam asta a fost miza acestei decizii; intenția mea de a candida și dorința lor de menținere a acestui individ, având în spate relația sa de nășie cu o doamnă din conducerea PSD Argeș. O dovadă că noua conducere PSD Argeș a înțeles mesajul populației și este pregătită de alegeri. La ușa PSD Călinești mai bate un personaj care are vreo 3 ani de pușcărie la activ și speră să candideze la primăria Călinesti, considerându-se însă, demn de acest partid. Doamne ce blestem o fi pe această comună, să aibă în față astfel de personaje. Eu am închis un capitol din viața mea, iar diseară o să-l îngrop. Eu, Dorin Mărăsoiu rămân omul pe care îl cunoașteți, și care nu se schimbă după cum bate vântul puterii. Am drumul meu!”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii