Web Analytics

Donatorii de sânge din Pitești au reducere de 50% la abonamentul de autobuz

de | 1.09.2022 10:39 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Așa cum v-am informat, de astăzi, 1 septembrie, călătoria cu autobuzul s-a scumpit la Pitești: un bilet costă 2,50 lei. Municipalitatea vine, însă, ”la ofertă”, cum se spune, cu ceva avantajos: cu un abonament integrat, pe o lună, de 80 de lei.

Citește și: Când voturile vin în Argeș cu autobuzul

Primarul Cristian Gentea a explicat ieri acest avantaj printr-un calcul simplu: într-o lună, cu 20 de zile lucrătoare, călătoria cu acest abonament, la serviciu și înapoi, înseamnă 4 lei pe zi (adică, prețul unui bilet este de 2 lei).

De notat că pentru pensionarii cu vârste sub 65 de ani și cu pensii mai mari de 1.000 lei, abonamentul integrat, pe o lună, este redus cu 50% (este 40 lei). De asemenea, donatorii de sânge cu domiciliul stabil în Pitești sau angajați pe raza municipiului Pitești beneficiază de aceeași reducere de 50% la abonamentele de autobuz  (deci, tariful e de 40 lei).

La solicitarea unui astfel de abonament, trebuie prezentate: BI/CI, în original; adeverință de donator, în original; declarație de consimțământ. Ridicarea abonamentelor se face din sediul AFDPR, strada Maior Șonțu, bloc D1, parter (vineri, orele 10-13).

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole