Web Analytics

„Domnul Liviu Dragnea a fost informat de problemele din PSD Argeş”

de | 21.02.2019 14:03 | Politica si Administratie

# Spune Cristian Gentea, despre cea mai gravă criză de partid din mandatul lui Valeca

Sunt din ce în ce mai tulburi apele în PSD Argeș. Luni seara, nu mai puțin de 40 de membri ai PSD Argeș, mulți dintre ei cu funcții de conducere, și-au dat demisia din filiala județeană. Scânteia a fost aprinsă de schimbarea lui Lucrețiu Tudor de la șefia Direcției Finanțelor Publice Argeș, deși acesta este un bun profesionist și se bucura de susținerea Biroului Permanent Județean. Nu puțini au fost cei care i-au reproșat președintelui Șerban Valeca lipsa de implicare în ceea ce privește înlocuirea lui Lucrețiu Tudor cu Dumitru Braia.

Gentea: „Președintele Dragnea nu știa de situația asta din PSD Argeș, i-a spus domnul Ionică”

Luni seara, la doar câteva ore după ce Cristian Gentea își dăduse demisia din funcția de președinte executiv al PSD Argeș, câteva zeci de colegi din PSD Pitești i-au urmat exemplul, cele mai sonore nume fiind viceprimarul Sorin Apostoliceanu (a demisionat din Biroul Permanent al PSD Argeș), precum și deputatul Cătălin Rădulescu și Tatiana Preduț, ambii demisionând din funcțiile de vicepreședinți ai PSD Argeș.
Am stat de vorbă cu Cristian Gentea legat de problemele din PSD Argeș și de ceea ce s-a întâmplat la ședința PSD Pitești de luni seară, ședință la care au participat aproape 500 de persoane.
„Sunt vreo 40 de persoane care și-au dat demisia din PSD Argeș. Domnul Paul Schiaucu a propus să solicităm o întâlnire cu Valeca în care să avem clarificări. Întâlnirea va fi în cel mult o săptămână, eu sunt de acord să ne întâlnim, deși nu știu ce ne-ar putea aduce o întâlnire cu Valeca. Primarul Ionică a fost luni, 18 februarie, la București, la președintele Dragnea, i-a spus și de problema asta din PSD Argeș, că Liviu Dragnea nu știa. După întâlnirea cu Valeca, următorul pas ar fi să ne întâlnim cu Liviu Dragnea”, spune Cristian Gentea.

Gentea: „Eu nu-mi retrag demisia. E vorba de principiu”

Fostul președinte executiv al PSD Argeș ne-a mai declarat: „Eu nu-mi retrag demisia. E vorba de principiu. Când Cătălin Rădulescu n-a respectat decizia Comitetului Executiv Județean, Valeca m-a pus să îl dau afară. Acum, când altcineva nu respectă deciziile, nu zice nimeni nimic, o dăm cotită. Ori avem aceeași măsură pentru toată lumea, ori ne vedem de treabă”.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii