Web Analytics

Doliu în presa argeșeană! A murit jurnalistul Cristian Marinescu

de | 10.02.2022 09:07 | Actualitate

Presa din Argeș este în doliu după ce jurnalistul sportiv, Cristian Marinescu, a încetat din viață în această dimineață, la vârsta de 66 de ani.

Acesta se confrunta cu probleme grave de sănătate, fiind diagnosticat cu diabet. A fost internat la Spitalul din Mioveni, ulterior fiind transferat la SJU Pitești, unde s-a infectat cu Covid-19.

Cristi Marinescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști ai Argeșului, a lucrat mai bine de un deceniu ca ziarist la Jurnalul de Argeș, fiind apoi corespondent Argeș la Gazeta Sporturilor. Admirator al sportului, Cristi a făcut handbal de performanță și a activat, apoi, ca portar și arbitru.

Diabetul de care suferea i-a provocat jurnalistului o cangrenă la piciorul drept, care i-a fost amputat de medicii de la Spitalul Judeţean Argeş.

Trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica Mavrodolu, din Pitești.

Dumnezeu să-l odihnească!

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

3 Comentarii

  1. 😢😢 Dumnezeu sa l odihneasca in pace . Nu mi vine sa cred. A fost un om minunat si un coleg minunat. Un jurnalist corect si sincer.

    Răspuns
  2. Dumnezeu sa – l odihnească!

    Răspuns
  3. În lumea handbalului i se spunea”Motanul”.
    A jucat pe vremea când era campionat de handbal în Argeș, cu mulți handbaliști pe care,cei din generația mai veche și-i amintesc (Costică Cimitir,Nae Ralea).

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *