Web Analytics

Doliu în PNL! A murit „deputatul moților”, Corneliu Olar

de | 15.02.2022 12:25 | Actualitate, Politica si Administratie

Deputatul PNL de Alba Corneliu Olar s-a stins din viață! Parlamentarul avea vârsta de 62 de ani. Acesta a pierdut lupta cu o boală incurabilă.

Anunțul a fost făcut de grupul parlamentar al liberalilor din Camera Deputaților. Corneliu Olar era considerat deputatul moților, fiind cel care a inițiat mai multe legi care să îi ajute locuitorii din această zonă. Unul dintre proiectele legislative se numește Legea Moților.

Citește și: Primarul de la Mioveni, agresat de Stelică Crăciun

Colegii de la PNL Alba au trasmis, marți, un mesaj de condoleanțe.„Cu adâncă tristețe, vă anunțăm decesul colegului nostru, Corneliu Olar – Deputatul Moților. Încă nu s-a inventat dicționarul cu toate cuvintele care să descrie loialitatea și atașamentul pe care Corneliu Olar le-a avut față de Țara Moților, de oamenii de aici, de cei care l-au făcut să dea, întotdeauna, totul, chiar până-n ultima clipă. Dincolo de chipul care n-a ascuns niciodată nimic, de omul care a spus mereu lucrurilor pe nume, rămân munca și realizările celui care n-a căutat niciodată gloria, dar va fi pomenit și amintit pentru totdeauna ca „Deputatul Moților”. Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris sursa citată.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *