Web Analytics

DOLIU ÎN LUMEA ARTIȘTILOR! S-a stins din viață „artizanul” celor mai tari petreceri din țară

de | 11.01.2021 08:51 | Actualitate

## Cunoscutul DJ  Pascal Di Fazio a murit!

Anunțul cutremurător a fost făcut de Levent Beghim, un om de afaceri din Constanța, apropiat al artistului. ”Dumnezeu să-l ierte! Adio, prieten drag Pascal”, a anunțat afaceristul constănțean duminică seara.

”Offffff, am avut ocazia să îl cunosc, un om cu un caracter extraordinar: DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE!”, ”Nu-mi vine să cred… Dumnezeu să îl ierte”, au transmis internauții.

”Dumnezeu să-l ierte… DJ-ul copilăriei noastre…”, a fost unul dintre mesajele de adio postate pe rețelele de socializare.

Pascal Di Fazio ar fi murit într-o cameră dintr-un hotel din Pitești (cartierul Trivale). Anunțul cutremurător a fost făcut de Levent Beghim, un om de afaceri din Constanța, bun prieten cu artistul.

Potrivit unor informații oferite de apropiații acestuia, înaintea decesului DJ Pascal ar fi fost prezent la unul dintre cluburile în care obișnuia să pună muzică, până la ora 21:00, iar în jurului orei 4:00 dimineața ar fi ajuns în Pitești, la hotelul unde i-a fost găsit trupul neînsuflețit.

CITEȘTE ȘI…Pentru unii, Moş Crăciun a venit cu exproprieri / „Nenea” Ivănescu şi fiicele ex-deputatului Mircea Drăghici vor pierde terenuri pentru realizarea Autostrăzii Sibiu-Piteşti

Potrivit unor surse,  Dj Pascal nu a mai răspuns la telefon, iar un angajat al hotelului a mers să verifice, găsindu-l fără suflare. Ușa era încuiată pe dinăuntru, banii erau în cameră, iar trupul nu prezenta urme de violență.

Pentru moment, cauza morții este incertă, iar criminaliștii fac cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat. Cauza decesului urmează să fie stabilită după efectuarea autopsiei.

Antoniu NEGUȚ

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii