Web Analytics

Doi tineri goneau în Pitești cu peste 100km/h

de | 20.04.2018 08:03 | Actualitate

pit 100În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Aceștia au efectuat controale pe principalele artere rutiere pentru depistarea și tragerea la răspundere a conducătorilor auto care, prin nerespectarea prevederilor codului rutier, pun în pericol ceilalți participanți la trafic.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au aplicat 223 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 60.200 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 16 permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe C.M., de 29 de ani, din comuna Bascov, care conducea un autoturism pe raza municipiului Piteşti, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 107 km/h.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au depistat-o pe C.F., de 26 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, care conducea un autoturism, fiind înregistrată de aparatul radar cu viteza de 102 km/h.

Persoana a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii