Doi miniștri, întâmpinați cu proteste la Pitești. Olguța Vasilescu: “Ministrul Daea este foarte haios”

de | 24.11.2017 13:03 | Actualitate

protest3

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia-Olguța Vasilescu, și europarlamentarul Viorica Dăncilă au participat, vineri, la o dezbatere cu tema „Dezvoltarea economică, socială și culturală a zonelor rurale din România ”, organizată de Confederația Sindicală Națională MERIDIAN, la Muzeul Județean Argeș.

Un grup de protestatari, angajați ai APIA Argeș, i-a așteptat pe oficialii Guvernului cu pancarte, prin care și-au exprimat dezacordul cu privire la măsurile fiscale ce urmează să intre în vigoare de anul viitor.
“Protestăm față de reducerea salariilor de la 1 ianuarie 2018. Noi am făcut și un ptrotest, zilele trecute, la București și am introdus un manifest inclusiv pe site-urile nostre de socializare, în care am cerut inclusiv demisia ministrului Daea”, a declart, pentru Jurnal de Argreș, unul dintre protestatari.

“Depășim China la ceea ce înseamnă creștere economică”

În timp ce angajația APIA manifestau pașnic afară, înăuntru, cei doi miniștri aminteau de creșterea economică a României.

olguta

“Ne-a dovedit ministerul Agriculturii că se poate face creștere  economică din agricultură. Am avut, într-adevăr, o creștere economică până la jumătatea acestui an, de aproximativ 6%, și apoi au venit și rezultatele agriculturii, care ne-au dus la o creștere de 8,8%, ceea ce a făcut, ca la nivelul trimestrului trei, să ne plasăm nu doar în fruntea Uniunii Europene, așa cum am fost tot anul, dar și să depășim China la ceea ce înseamnă creștere economică. Unii au luat în râs acest lucru, alții vorbesc de faptul că este o creștere economică mare, dar nu este sănătoasă.

Nu știu cum vine asta cu creșterea economică mare, dar nesănătoasă, dar pote ne explică alții. Cu certitudine lucrurile în agricultură au început să se schimbe foarte foarte mult de anul acesta și datorită ministrului Daea, foarte apreciat de noi: cu siguanță este foarte foarte haios…”, a precizat ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia-Olguța Vasilescu.

Acest articol este despre: Daea,lia olguta vasilescu

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Peste 500 de cazuri noi Covid-19 au fost înregistrate, în Argeș
Peste 500 de cazuri noi Covid-19 au fost înregistrate, în Argeș

SITUAȚIA EPIDEMIOLOGICĂ DIN JUDEȚUL ARGEȘ – COVID 19Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel: -incidența pe ultimele 14 zile: 3,88 (ieri 3,32) -persoane...

Bărbat trimis în judecată pentru că s-a urcat băut la volan
Bărbat trimis în judecată pentru că s-a urcat băut la volan

În ziua de 21 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Din cercetări a rezultat că la data de 07 august 2021, un bărbat de 52...