Web Analytics

Doi inspectori de la ANAF Constanța – reținuți de DNA pentru luare de mită

de | 22.10.2021 16:46 | Actualitate, Politica si Administratie

Doi inspectori ANAF de la Constanţa au fost reţinuţi după ce au fost prinşi în flagrant când primeau mită câte 4.000 lei de fiecare, a informat, miercuri, Direcția Națională Anticorupție.

Potrivit comunicatului transmis, procurorii de la Serviciul teritorial Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu ziua de marţi, pentru luare de mită, a lui Mihai Buşu şi Stere Anagnoste, inspectori în cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa.

CITEȘTE ȘI: Numărul argeșenilor infectați cu Covid-19 a ajuns la 507

Procurorii notează în ordonanţă că, luni, Mihai Buşu şi Stere Anagnoste au pretins pentru fiecare sume de bani cuprinse între de 4.000 şi 5.000 lei de la administratorul unei societăţi comerciale (martor în cauză), pentru ca, în urma controlului fiscal pe care îl realizau, să formuleze concluzii care să nu determine declanşarea unei verificări de fond.
Cei doi inspectori ANAF ar fi primit printr-un intermediar, în plicuri distincte, câte 4.000 lei de fiecare, moment în care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante.

CITEȘTE ȘI: Purtatoarea de cuvânt a SJU Argeș în lacrimi: “Nu a apucat să afle că e tată. Am plâns.”

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii