Web Analytics

Purtatoarea de cuvânt a SJU Argeș în lacrimi: „Nu a apucat să afle că e tată. Am plâns.”

de | 22.10.2021 14:12 | Actualitate

„Când vezi că orice sacrificiu e în zadar, renunți și tu, un munte de speranță, să mai crezi. Mor oameni. Mulți sunt tineri, n-au apucat să ajungă la jumătatea drumului. Medicii sunt neputincioși să-i salveze, în ciuda tuturor eforturilor. Scriu aceste rânduri îndeosebi pentru cei care încă nu cred în COVID.

Citește și Coronavirus. Rata de pozitivare a ajuns la 23,3%, în ultimele 24 de ore. S-au înregistrat peste 15.000 de cazuri noi

Vă dau un singur exemplu, al unui tânăr care a ajuns târziu la spital. Foarte târziu. În ziua în care i se îndeplinea, poate, cel mai mare vis, soția lui aducea pe lume o minune, el a fost intubat. Nu a apucat să afle că e tată. Noaptea trecută a murit. Am plâns. Am plâns ca pentru fratele meu, tatăl meu, oamenii mei cei mai dragi. Plâng și acum. Nu am crezut că vom ajunge aici, atât de departe. Nu am crezut că noi, românii, vom fi atât de nepăsători. Destrăbălarea e la cote maxime, indiferent de oră, indiferent de consecințe. V-aș lua o zi în Secția ATI, să vedeți prețul dezmățului. Mă opresc. Vă doresc ce vreau și pentru mine, să nu mai primesc, dar să nu mi se ia nimic din ce am!” a scris, Cristina Cazacu, purtatoarea de cuvânt a Spitalului Județean de Urgență Pitești, astăzi, pe pagina ei de Facebook.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii