Web Analytics
scris sâmbătă, 09.07.2022

Doi frați din Câmpulung sunt studenți la Oxford  

Andreea şi Costin Oncescu, doi fraţi originari din Câmpulung sunt studenţi la Universitatea Oxford. Andreea este în ultimul an la Inginerie, are două stagii de practică la Rolls-Royce, firmă care i-a făcut şi o ofertă de muncă, iar Costin este în primul an la Informatică, potrivit wawlist.com.

Doi frați din Câmpulung sunt studenți la Oxford  

Citește și Mihai (Miguel) Gane, cel mai vândut poet din Spania a devenit Cetățean de Onoare al comunei Lerești

Andreea Oncescu, în vârstă de 22 de ani, a plecat de acasă la vărsta de doar 15 ani la București, unde a urmat cursurile Liceului Internaţional de Informatică. A participat și la diferite Olimpiade, de unde s-a întors cu premii. În 2011 a participat la Olimpiada naţională de Fizică unde a luat Locul II, iar în 2015 a reușit să ia medalia de argint.La Olimpiada naţională de Astronomie şi Astrofizică a luat în anul 2014 medalia de argint, iar în anul 2013 și 2015 a luat medalia de bronz, mai scrie sursa citată. 

Costin Oncescu este absolvent al Colegiului Naţional „Dinicu Golescu“ din Câmpulung. Acesta a obţinut de două ori medalia de bronz şi o dată argintul la Olimpiada internaţională de Informatică.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...