Web Analytics

Mihai (Miguel) Gane, cel mai vândut poet din Spania a devenit Cetățean de Onoare al comunei Lerești

de | 8.07.2022 18:34 | Actualitate, Home

Mihai Gane este un scriitor de origine română, cunoscut sub numele de Miguel Gane, care a devenit cel mai vândut poet din Spania. El a scris până acum patru volume de poezie și un roman, fiind speranța că poezia nu moare. Mihai Gane are frumoasa vârstă de 28 de ani și este unul dintre cei mai apreciați poeți din Peninsula Iberică. Cărțile sunt publicate în Argentina, în Mexic, în Spania, în Columbia, în Ecuador, în Costa Rica și nu numai.

”Mihai Gane este al nostru, din comuna Lereşti şi trăiește în Spania de la vârsta de 9 ani. Este dublu licenţiat în Drept şi în Administrarea Afacerilor şi are două masterate, unul de Proprietate Intelectuală şi unul în Avocatură. Acum câțiva ani, a luat examenul la barou, având posibilitatea de a profesa ca avocat. Ne pare rău că nu este zi de zi alături de noi, dar știm că drumul în viață este diferit pentru fiecare.

Citește și Studenții piteșteni participă la Campania arheologică sistematică la situl Buridava

Ne mândrim că un așa om de succes își mai aduce aminte cu drag de comuna natală și ne bucurăm că numele său este pe buzele a sute de mii de oameni. Astăzi a fost despre Mihai Gane și de aici înainte, în fiecare an, pe data de 8 iulie ne vom aduce aminte că Mihai s-a întors acasă pentru a primi titlul de Cetățean de Onoare al comunei Lerești. A venit de la mii de kilometri distanță pentru a participa la evenimentul care ne-a umplut inima de bucurie și de emoție. Felicitări, Mihai Gane! Comuna Lerești te prețuiește pentru talentul tău și pentru sufletul de lereștean pe care l-ai luat cu tine peste tot în lume!”, a fost mesajul postat pe FB de ”Primăria Lerești Argeș”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *