Web Analytics

Doi dintre romii care l-au șicanat pe polițistul K1 au ajuns în arest

de | 23.11.2017 18:30 | Actualitate

arestPolițistul argeșean care în urmă cu trei luni a fost șicanat în trafic de trei romi, în timp ce se afla pe motocicletă, a depus, în cele din urmă, plângere împotriva indivizilor care  își puseseră în gând să-l și bată după ce l-au forțat să oprească.
 
Doi dintre indivizi au ajuns, joi, în arest.
 
Inccidentul s-a petrecut în luna august a acestui an, când trei romi, care se aflau într-un BMW, au vrut să-l bată pe motociclistul despre care habar n-aveau că e polițist. Au  avut însă parte de o surpriză de proporţii. Au aflat pe propria piele că e nu doar un om al legii, ci și luptător K1, duă ce i-a bătut pe doi dintre eii, în timp ce al treilea a fugit mâncând pământul.
  
Polițistul este George Fir, unul dintre cei mai apreciaţi oameni ai legii din Argeş. A lucrat ani de zile în Trupele Speciale, a fost luptător K1, fostă gardă de corp pentru un judecător care ancheta crimele din Kosovo şi pe care l-a însoţit în deplasările în teren, pentru cercetări sau identificare de martori.
 
În comuna Bascov, lângă Piteşti, romii l-au blocat, i-au pus maşina în faţă, iar poliţistul a căzut cu motocicleta, moment în care şi-a rupt un deget. Cei trei bărbaţi au coborât din maşină cu bâte pentru a-l lua la bătaie pe George Fir, însă doi dintre ei au fost bătuţi măr, iar al treilea a fugit, fiind prins în cele din urmă. Toţi agresorii au ajuns ulterior la spital. Foto:Punctul.ro
 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii