Web Analytics

Doi copii au fost găsiți blocați într-un apartament din Pitești

de | 17.05.2017 08:45 | Actualitate

smurd copiiMembrii echipajelor de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al Judeţului Argeş s-au deplasat în localitățile Drăganu, Ciofrângeni, Mioveni, Suseni, Curtea de Argeș, Costești și Topoloveni pentru a susţine activităţi de informare preventivă și recunoașteri în teren la unități de învățământ și diferite obiective.

De asemenea, echipajele SMURD au intervenit la 29 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, dintre care, la două dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu o autospecială şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim ajutor medical calificat de la Detaşamentul de Pompieri Bradu au intervenit în municipiul Pitești, strada Horia Cloșca și Crișan, pentru deblocarea uşii unui apartament, întrucât în interior se aflau doi copii de 11 și 2 ani blocați în casă.

S-a pătruns în locuinţă prin forţarea uşii de la intrare cu ajutorul accesoriilor din dotare. Cei doi copii nu au avut nevoie de intervenția echipajului medical.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii